Kutyaelsősegély
 


Nyújts segítő mancsot!

 • Jártál már úgy, hogy kutyád baleset szenvedett, vagy minden előzmény nélkül romlott az állapota és Te kétségbeesetten, tehetetlenül álltál, mert nem tudtad, mit kell tenned?
 • Ijedtségedbe-eszedbe jutott az állatorvosod neve, vagy ha ő nem elérhető, tudod, hogy hol találsz állatorvost sürgős esetben?
 • Tudtad, hogy ha kellő ismeretekkel rendelkezel ilyen esetekbe, hűséges barátod életét mentheted meg, amíg orvosi segítséghez juttok?
 • Tudtad, hogy ha kutyusod sokkos állapotba kerül, leesik a vércukor szintje, így a többi létfontosságú szerv működése is veszélybe kerül? Ha, van nálad méz és azt a kutyus ínyére kened, pillanatok alatt helyreáll a cukorszint.
 • Készülj fel, hogy segíteni tudjál!
 • Magyarországon egyedüliként, mindent megtudhatsz ezekről és természetesen számtalan vészhelyzet kezeléséről egy „mancsnyújtó kalauzból”
 • Nemrégiben jelent meg, Kis Anna – Dr. Mező Tibor, „Nyújts segítő mancsot!” című könyve.

  Állatorvosi ajánlás:

  „Kedves segítő mancsot nyújtani akarók!

  Miért ajánlom jó szívvel Kis Anna jól megírt könyvét?

  Mert szeretném, ha pánikba esés helyett, kétségbeesés nélkül, szakszerűen cselekednél, amennyiben kis vagy nagy négylábú Barátod bajba jutott. Ne a tehetetlenség uralkodjon el rajtad, hanem a tudatos cselekvés, mellyel fájdalmat csökkenthetsz, súlyosabb betegséget előzhetsz meg, vagy akár ÉLETET MENTHETSZ.

  Kell ennél több egy felelősen gondolkodó gazdinak, leendő gazdinak, vagy csak segítő mancsot nyújtónak? Ez a könyv ebben lesz megbízható társad.

  Dr. Mező Tibor”

  A könyvről részletes információkat találsz Kis Anna honlapján.

  Kutyaelsősegély >>>

  A honlapon, nem csak a könyvel ismerkedhetsz meg. Böngészd át és máris hasznos tanácsokat kaphatsz, információkat, ismereteket szerezhetsz.

  A Menhely az Állatokért Alapítvány jó szívvel ajánlja minden kutyatartónak és leendő gazdinak Kis Anna könyvét.

  Ez az ajánlás, nem a könyv reklámozásának célját, hanem annak rendkívül hasznos tartalma, a felelős állattartás, a hűséges barátnak nyújtandó segítség, minél szélesebb körbe történő megismerésének lehetőségét kívánja szolgálni.

  Hallgasd meg, a Gong Rádió Állatvédelmi magazinjában elhangzott, szerzőkkel történt beszélgetést a könyvről.

   
  Beszélgetés a szerzőkkel

  Beszélgetés a szerzőkkel


      

  Támogatóink-Partnereink

     EXPODOM

  Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

  Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


  Zimay Zsuzsanna közjegyző


  kutyakozmetikus
  RTL klub Index.hu