Kedves Judit!
 


Először is megírom gyorsan, hogy Rocky vasárnap reggel óta van velem, végre kertben és fizikális illetve kedélyállapota meglepően jó. Mostmár biztos vagyok benne, hogy azon a klinikán nemhogy segítettek volna rajta, még jobban leamortizálták őt.

Tulajdonképpen ők az első ránézésre kijelentették, hogy reménytelen eset, és számomra úgy tűnik -e szerint is bántak vele, amit nagyon elítélek... Ugyakkor tény, hogy a PET/CT vizsgálatra ők vitték le Debrecenbe, és azt mondták nekünk ez ajándék, nem is számlázták ki nekünk ezt a tételt. Bár én úgy érzem túl hálásnak nem kell lennünk, mert a kiszámlázott összegek (fogod látni tételesen) számomra nagyon magasnak tűnnek (bár én nem tudom a szokásos tarifákat), úgyhogy mondhatjuk azt is, ingyen volt a CT, de azért a többi árba rendesen beleépítették szerintem.

A másik dolog amiért most írok neked, hogy amikor elhoztam őt vasárnap reggel onnan, a számlát kifizettem. Mivel nem tudtalak akkor a mobilodon elérni (próbáltalak hívni, nem vetted fel), nem tudtam, hogy pontosan milyen névre kell iratni a számlát, így utólag a Lakos Gyuri diktálta be nekik az állítólag veled egyeztetett címet: a Mentsvár címét. A számla összege 65.645,- Ft, amelyben benne van 8 napi ellátás, egy nagylabor (vérvétel), az injekciók (az utolsó nap kivételével minden napra egy véralvadást elősegítő és egy fájdalomcsillapító), a beteglepedők, a kontroll, illetve a kétféle gyógykészítmény, amelyet ajánlottak és átadtak nekem, hátha segít (az egyik az immunerősítő, a másik a multivitamin). Ezen kívül készült egy röntgen is, ami nincs a számlán, mert azt azonnal kp-ben kifizettették aznap amikor csinálták (11.000,- Ft-ot).

Mellékelem a számlát, illetve a napi bontású kórlapokat, meg kellene beszéljük hogy tudjátok eljuttatni nekem az összeget. Mivel nekem nincs bankszámla számom, a Lakos Gyuri felajánlotta, hogy az övére át lehet küldeni, ő majd odaadja nekem. Ha ebbe beleegyezel, elkérem a számát és elküldöm neked.

Mi köszönjük a te jóságodat, az együttérzésedet, Rockynak úgy érzem az utolsó 5 napban nagyon sokat tudtam segíteni először is, hogy kertben lehet szabadon, akkor ihat-ehet, pisilhet-kakilhat amikor akar, és beszereztem neki a legjobb minőségű ennivalókat, egyéb nagyon drága és jóminőségű fájdalomcsillapítókat, étrendkiegészítőket. Egész nap hagyom szabadon enni amennyit akar (egész nap előtte van a kaja, folyamatosan töltöm utána, ahogy megette), mert a combom közepéig érő kutya, akinek kb. 50 kg lenne a normál testsúlya, 31 kg. Minden csontját érezni, talán a megkezdett jó táplálás eredménye, hogy mára teljesen úgy viselkedik, mintha nem is lenne ilyen nagy beteg: fut utánam, farkcsóválva vár, el akarja kapni a legyeket, egyik nap bevittünk hozzá egy szuka mentett kutyát (a Lujzát, Zalaszentbalázsról, talán hallottad és láttad a sztoriját) és még meg is akarta volna kettyinteni. Úgy kellett leszednünk róla. Szóval nagyon sokat javult az állapota, mióta kihoztam arról a vesztőhelyről.

Drága Rockykám végül holnap reggel indul el a nagy útra, haza, szerdán közbejött egy kis malőr, nem engedtem őt hazavinni. A gazdák két napja nem jelentkeztek, majd amikor én hívtam, kiderült már nem él a telefonszám... Azt gondoltam megnyertem Rockyt, amit őszintén szólva nem is bántam. Azonban tegnap felhívott a gazda, kiderült nem tűntek el, csupán a telefonját hagyta el és természetesen várják haza Rockyt. Úgyhogy ma van az utolsó együtt tölthető napunk. A holnapi elválástól már most remeg a gyomrom, nagyon hozzámnőtt és NAGYON SZERETEM... Nagyon fog hiányozni, hogy délután munka után már nem kell rohanjak hozzá, este már nem kell lefektessem őt...

Puszillak

Harsányiné Lőrincz Erika

06-30/242-1134

 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu