Árvízből mentett kutyák
 


Megindult a Sátoraljaújhelyi Menhely kutyáinak mentése. Csütörtök hajnalban 5 órakor indul az első konvoj két kisbusz és egy személykocsi 10 kutyáért. Lakos György-Trencsényi Mária-Kanabé István és Strohmayer Anikó. A kutyákat Tözsér Judit Menhely/Kecskemét fogadja be.

A Rex Alapítvány és az Elveszett Állatok Alapítványa vállalta az állategészségügyi ellátást és a segítséget az elhelyezésekben. A támogatások szervezését, a szállítások koordinálását a Felelős Állattartás Nemzeti Civil Programja végzi. Már írtunk az ügyvivő miniszterelnök kabinetfökökének rendkívüli költségtámogatásért üzemanyagra, vakcinára, chipre, élelemre stb. várjuk válaszukat.

Rex felajánlott mobil kenneleket, a nehezen kezelhetők, száraz helyen, helyben maradnak mobilokban.

Holnap hajnalban a helyszínen egyeztetünk.

Három kérdésben kérünk segítséget:

1. Menhelyektől kérnénk befogadó kapacitástkb. 80 kutyára (koordinátor: Tözsér Judit Menhely, tel: +06/76-414-020, tozser@gongradio.hu)

2. szállítások Sátoraljaújhely -és a befogadó menhelyek között (koordinátor. Lakos György: tel: +36309219393, felelosallattarto@gmail.com)

3. Ideiglenes befogadókat ill. ideiglenes befogadást szervező Alapítványokat valamint végleges gazdikat, (koordinátor: Halmai Bernadett 36-12304080 10-17 h. gazdikereso@rex.hu)

4. Állategészségi ellátás koordinátora. dr. Koleszár István: Rex Alapítvány igazgatója +3630-5355523, igazgato@rex.hu Kérjük aki bármelyik témában tud felajánlást tenni, hivja az egyes témák koordinátorát.

Előre köszönjük a segítséget,

Akinek van információja a Szikszói és Miskolci menhelyi helyzetről, Kérem tájékoztasson.

Lakos György FÁNCP orsz. koordinátora

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu