Gyermekek az állatokért
 


Gyermekek gyűjtöttek adományt az árva kutyáknak


Boni kitörő örömmel fogadta a kényeztetést

Példaértékű húsvéti adománygyűjtő akciót szerveztek a Zrínyi Ilona Általános Iskola diákjai, a Menhely az Állatokért Alapítvány árva kutyái részére. A közel egy hétig tartó akció során, a megszólított iskolások kutyaeledelt, plüssállatokat, takarókat és egyéb hasznos dolgokat gyűjtöttek a kutyusok részére.

Az ötletgazda, az iskola három tanulója volt, Durgó Nikolett, Babák Blanka, Orbán Bence, akiket örömmel támogatott a tantestület és a szülők is.

A gyerekek felhívására március 23-án az aulába kialakított gyűjtőhelyre számos kisdiák személyesen hozta el és adta át az adományát az ötletgazdáknak.

Az alapítvány munkatársai, ezen a napon, a helyszínen nyújtottak segítséget a gyűjtésbe, kisebb ajándékokkal köszönték meg a gyerekek segítségét.

A diákok az adományaikat szerdán adták át az alapítvány telephelyén, ahol személyesen is láthatták azokat a gazdira váró kutyusokat, akiknek a gyűjtést szervezték.

Legjobban azonban a gyerekek annak örültek, hogy megszeretgethettek egy árva kutyust is - náluk talán csak Boni kutya volt boldogabb.

A Menhely az Állatokért Alapítvány munkatársai köszönetüket fejezték ki, az iskola igazgatójának, az ötletgazdáknak, szervezőknek, szülőknek és rajtuk keresztül minden adakozónak, akik ebben az akcióban részt vettek.

Az átadáson készül felvételeket itt láthatják.

 
 
 
 

Bővebben
 


A gyűjtésről szóló korábbi beszámolónkat itt olvashatják >>>

 
A helyszínen készült ripotunkat itt láthatják

Get the Flash Player to see this player.

  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu