Justus új otthonában :)
 


Könnyek nélkül nagyon nehéz végig olvasni!

Köszönő levelet írt Nekünk Justus!

Kedves Megmentőim!
Már 2 hónapja, hogy elköltöztem tőletek, és anya azt mondta itt az ideje, hogy hírt adjak magamról.

Szóval most Budapesten lakom anyával és apával a Vár és a Tabán között. Mindkét helyen imádok sétálni, nagyon sok barátom van már, főleg Sparky a vizsla, mert neki olyan jól lehet harapdálni a logós füleit… de amúgy bárki fülét szívesen tépkedem, a lényeg, hogy legalább 4x akkora legyen mint én. Én azt vallom, a siker záloga az önbizalom. Oviba is járok, ahol nagyon jókat lehet játszani a többiekkel, amíg anyáék hallgatják, amit a bácsi magyaráz. Néha vannak feladatok, na, azok eleinte engem egyáltalán nem érdekeltek, de mióta megtudtam, hogy anyáék zsebében sajtdarabok vannak, már hivatalosan is osztályelső vagyok.

Amikor először hazamentem, anyáék nagyon meg voltak ijedve, mert nagyon köhögtem, és hiába adott a doktor bácsi mindenféle gyógyszert, nem akart elmúlni. ( Itt jegyezném meg, hogy a rendelőben is állandóan dicsérgetnek, hogy micsoda egy pompás kutya vagyok.) Na, aztán kisült, hogy tüdőgyulladásom van, de amikor pár nap múlva elkezdtem lebontani a lakást, már mindenki tudta, hogy jobban vagyok. Anyáék mindenféle játékokat összevásároltak nekem, de szerintem nem kellett volna ekkora költségbe verni magukat, mert én az apa gépéből kilógó zsinórokkal és anya papucsával boldogan ellenék.

Kérdeztem anyát, mikor visznek majd vissza engem hozzátok. Azt mondta, hogy soha többé nem ad oda senkinek. Na, az nem tudom mikor van, de remélem hogy nagyon soká, mert nagyon szeretek itt lenni. Meg anyuért és apuért is nagyon aggódnék, mert ahogy nézem teljesen belém szerettek… ezért kísérem is őket mindenhova, nehogy egyedül kelljen főzniük vagy pisilniük, meg ugye vész esetén ki más védené meg őket. Megyünk majd síelni meg kempingezni is, fogalmam sincs azok mik, de ígérem, majd megírom milyen volt. Most mennem kell, mert eszembe jutott, hogy a kék labdámmal már ezer éve nem játszottam.

Nagyon sok puszit küldök, nagyon szeretlek titeket!

Üdvözlettel,

Dinnyés Burro (szül.: Justus K-169)

*****************************************

Drága Justus illetve már Burro!

Nagyon örülünk, hogy hírt adtál magadról és családodról!

Melegséggel töltötted el szívünket....

Légy nagyon boldog kicsi Justus

 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu