Az akció sikerességének titka
 


.

SZIKULAI ILDIKÓ részére!

TERMÉSZETESEN A MEGHOSSZABBÍTÁSBAN IS RÉSZTVESZEK .ÉN VISZONT A SZERVEZÉS MAGAS SZINVONALÁHOZ SZERETNÉK GRATULÁLNI.MÁR AZ INDÍTÁS NAGYON PROFIN LETT SZERVEZVE,MINDEN RÉSZLETRE KITERJEDŐEN,VALAMINT A FOLYAMAT KÖVETÉSÉBEN IS REMEKELNEK! ISKOLAPÉLDÁJÁT TERMTIK A JÓ ÜGY HIBÁTLAN ,ODAADÓ MENEDZSELÉSÉNEK! KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK ! DR ZÁHONYI ZSUZSANNAKedves Ildikó!

A szerdai napon várjuk Önöket, ha lehetséges akkor 13 óra előtti időszakban.

Az összesítésünk szerint ebben az akcióban 93 db ivartalanítási műtétet végeztünk, és ezek közül 28-an éltek a kedvezményes chipezési lehetőséggel.

Minta azt már korábban megírtam, a mi praxisunkban már-már hagyomány az ivartalanítási akció, 5 év óta, amióta a rendelőt mi üzemeltetjük, azóta minden évben tavasszal és ősszel volt akció.
Volt hogy különböző alapítványok támogatásával, ám amikor ilyen lehetőség nem volt akkor úgymond a saját szakállunkra hirdettünk bizonyos százaléknyi kedvezményes ivartalanítást.

Az akciók nyilvánvaló legnagyobb hatása a kedvezményes árban rejlik, de meggyőződésünk, hogy az ilyen átfogó kampányba helyezett szervezés esetén sokaknak egyáltalán ilyenkor jut eszébe az egész dolog, ilyenkor sok helyen beszélnek róla, ilyenkor van lehetőség a informálásra, felhívni a figyelmet a felelős állatartásra, ezen belül is az ivartalanítás fontosságára.

Ez a mostani akció különösen jól volt népszerűsítve, ami dícséretes.

Az árak (ami sajnos szintén fontos tényező) elfogadtható szinten voltak meghatározva, mind a mi, mind a tulajdonosok elégedettségére.

Ahogyan korábban szintén már jeleztem, nem volt túl szerencsés hogy a hirdetésekben nem volt egyértelmű, hogy a 4000 Ft támogatás még lejön-e a hirdetetett árból, avagy nem, illetve hogy a chipezési akciós lehetőség csak a műtött állatok vehetik igénybe.
Saját véleményünk, hogy az akció időtartamát hosszabítani nem szerencsés.

Hát ennyi. :)

Üdvözlettel:

dr. Szabó SándorTisztelt Menhely Alapítvány !

Köszönöm a lehetőséget, szerintem sikeres akció volt. Az általam ivartalanított állatok száma 81, a behelyezett chip-ek száma 20.A tulajdonosok már most kérdezgetik az őszi akció időpontját :) !

Üdvözlettel : Mező Tibor
Tisztelt Szikulai Ildikó!

Az ivartalanítási akció eredményes volt, a szervezéssel elégedettek
vagyunk.
Lehetséges, hogy érdemes lenne ősszel is megismételni.


Üdvözlettel:
Wellpet állatkórház
TISZTELT SZIKULAI ILDIKÓ!

AZ IVARTALANÍTÁSI AKCIÓT MAGAM IS SIKERESNEK ITÉLEM! NAGYON JÓ VOLT A REKLÁMJA,OLYAN ÁLLATTARTÓKAT IS ELÉRT,AKIK EDDIG NEM IS GONDOLKOZTAK EL AZ IVARTALANÍTÁS ÉRTELMÉRŐL! VISZONT AZ AKCIÓ ALATT VÉGEZTEM OLYAN MŰTÉTET IS ,MELYÉRT A TULAJDONOS NEM KÉRTE A KEDVEZMÉNYT,MONDVÁN,HOGY MARADJON NAGYOBB ÖSSZEG A RÁSZORULÓK TÁMOGATÁSÁRA! JAVASOLNÁM,HOGY A KÉSŐBBIEKBEN HAMARABB INDULJON AZ AKCIÓ-FEBR. VÉGE ,MÁRC. ELEJE KEZDÉSSEL,UGYANIS AZ IVARZÁSI IDŐSZAK ELEJÉN ELVÉGEZVE ,ELEVE KEVESEBB NEM KÍVÁNT UTÓD FOGANNA. MÉGEGYSZER GRATULÁLOK AZ IDEI SZERVEZŐMUNKA MAGAS SZINVONALÁHOZ,ÖRÖM ELHIVATOTT PROFIKKAL DOLGOZNI!

ÜDVÖZLETTEL: DR ZÁHONYI ZSUZSANNA

.

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu