Dani gazdit keres...
 


Sziasztok, Dani vagyok!
Hát, nem vagyok egy szerencsés típus, azt hiszem. Mindjárt elmesélem, miért gondolom ezt.Először is, feketének születtem. Aztán meg, nem lettem sem édibédi picurka, sem szép tekintélyes nagy kutyus. Leginkább kisközépnek mondanak.

Bekerültem egy gyepmesteri telepre, ahol szerencsére valaki nem foglalkozott azzal, mennyire számítok esélyesnek, hanem gyorsan kihozott, mielőtt a sor rámkerült volna a halálos injekcióval. Na, talán mégsem vagyok olyan peches...

Azóta Budapesten élek, 9 másik kutya mellett, de képzeljétek el, eddig egyetlenegy hívás vagy levél sem érkezett, hogy bárki is meg akarna ismerni vagy örökbe szeretne fogadni!!! Pedig ideiglenes befogadóm szerint okos vagyok és tanulékony és szerintem az is elég szép tőlem, hogy kanokkal sem verekszem. Egyedül az zökkent ki a nyugalmamból, ha botszerű tárggyal közelítenek felém, mert még a legszomorúbbat nem is meséltem, bizony korábban csúnyán helybenhagytak. Pedig én szófogadó vagyok, most is elég egy hangosabb szó a fegyelmezéshez. Azt mondják, jól viselkedek, mert békésen heverészek többedmagammal a jó kis fűtött szobánkban, na de mondd már, kit érdekel olyan gyerekes elfoglaltság, amit némelyek itt mellettem gyakorolnak, minthogy felugrálni, rongálni vagy hangoskodni, nekem ennél jobb dolgom is van, folyamatosan várom a leendő gazdámat.

Mail: tpeter1963@gmail.com

Tel: 06/20 414 03 24

 

 

 

 

 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu