Gondolatok tükrében, Aldó
 


Talán tehetek valamit Értük...szeretném hinni, hogy munkám által segíthetek Nekik elindulni a hosszú úton, hogy aztán lépteimet lelassítva, a láthatatlan póráz végét átadva Nektek, messziről követhessem távolodó sziluettjét az egymásra találtaknak.
Minden "rám bízott" négylábú sorsát a szívügyemnek tekintem...azonban olykor-olykor teljesen tudattalanul, Valaki kedvesebb lesz lelkemnek.
Így ma ismét elhoztam Nektek Őt...abban a reményben, hogy hamarosan "pórázát" neki is átnyújthatom, örökre magamévá tudva a pillanat csodáját.
Következzen hát a Mi Aldónk

Gondozói jellemzése:

"Egy nagyon jó koondícióban lévő,látványos,molosszus küllemű rottweiler kan kutyus.Fajtájában is szépnek mondható.Gazdája leadta nem volt szüksége tovább a szolgálataira.Nagyon fegyelmezett,engedelmességre képzett,közösségbe szoktatott,szocializált,kiváló házőrző kutyus.Fegyelmezettsége miatt idősek mellé is merjük ajánlani.Könnyen sétáltatható,mert az utasításoknak azonnal,maradéktalanul engedelmeskedik.Gazdaszerető és nem egy gazdás, úgy lett szoktatva, hogy a család minden tagjának szót kell fogadnia.Maga a megjelenésével visszatartó erő a rossz szándékú emberek számára. Használati útmutató jár a kutyussal:)"

Póráza immár a kezemben...és keresem azt a kezet...

Bővebb információ:

Menhely az Állatokért Alapítvány, Kecskemét

www.menhely.eu

info@menhely.eu

telefon: +36 70 331 93 33

 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu