Szerencsétlen Boxer története dióhéjban!
 


2014.12.09-én este kaptunk egy rejtelmes bejelentést , melyben csak egy cím állt. A bejelentő mellékletben küldött 4 fotót is. Először csodálkozva néztük a levelet, hogy miért is küldték nekünk. Amikor a fotókat megláttuk nem maradt kérdés...autóba ültünk és megkerestük a kutyát. Több mint 2 óra autókázás után már meg voltunk ijedve, hogy nem találjuk meg a tanyavilágban, fel kell adnunk a keresést...ekkor megpillantottunk a távolban egy roskadó elhanyagolt tanyát.

Gyorsan elindultunk a tanya irányába , ahogy közeledtünk megláttuk a vashordóban fekvő boxert. Gyorsan kiszálltunk az autóból, igyekszünk a boxer felé. Láthatóan nagyon rossz állapotban van.

 
 
 
 

Bővebben
 


Ekkor kijön 3 ember a házból és azzal kezdték a mondandójukat, hogy nem a miénk ám a kutya. 3 nappal ezelőtt kapták egy ismerősüktől. A következő kérdésünk az volt, hogy lemondanak e a kutyáról vagy kérjük a kutya ajándékozó nevét ...címét elérhetőségét mert feljelentést fogunk tenni. Ők erre azonnal közölték, hogy vigyük a kutyát nyugodtan, nálunk jobb helye lesz mint náluk.

Nagy nehezen megszabadítottuk szerencsétlen boxert a madzagok és a drótok fogságából , betettük az autóba és elhoztuk.

 
 
 
 

Bővebben
 


Menhelyre érkezéskor azonnal meleg lakhelyet, élelmet és ivóvizet biztosítottunk számára. Először kicsit idegenkedett, de aztán elkezdett enni.

A félénk magatartást kedves barátságos viselkedés váltotta fel. Jól lakottan megnyugodva feküdt le a számára előkészített fekhelyen.

 
 
 
 

Bővebben
 


Holnap reggel orvosi vizsgálaton fog átesni, bízunk benne, hogy a szeretet és az aggódás segíteni fog rajta. Állapota javul utána gazdikereső kutyuska válik belőle.

Történetünk itt véget is ért...folytatás hamarosan!

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu