Egy ártatlan kis állat története!!!!
 


Szomorúan írok le Nektek egy kis történetet. Pénteken délelőtt kaptunk egy lakossági bejelentést, hogy Kiskunfélegyházán szörnyű körülmények között tartanak egy kis testű aranyos kutyust.

Szörnyű körülmények azt jelenti, hogy enni nem kapott a kutyus és valószínűleg folyamatosan bántalmazták is. Pénteken délután nem hagyott bennünket a lelkiismeret kocsiba ültünk és elmentünk Kecskemétről megnézni mennyire valós a bejelentés. Hozzátartozik a történethez , hogy Kiskunfélegyháza nem tartozik a körzetünkbe. Amikor odaértünk sajnos még rosszabb kép fogadott minket mint amire számítottunk :( Egy csontsovány kutyus fogadott minket. Szegénynek ugatni nem volt már ereje annyira rossz állapotban volt. Kijött a gazdája aki a szemünkbe hazudott...hogy rendesen eszik a kutya és semmilyen baja nincs. Közöltük vele mi most ezt a kutyát elvisszük mert itt elpusztul...könnyű szívvel annyit mondott VIGYÉK!!! Szerencsétlen állatnak ott a helyszínen adtunk enni , úgy evett mint aki még sosem...éhes volt és fázott. Elhoztuk és azonnal orvoshoz vittük. Infúziót kapott és mindenképpen kezelni kell.

 
 
 
 

Bővebben
 


Ki volt hűlve a kicsi teste 34fokos volt:( Egyenlőre bízunk abban, hogy megmenekül

és életben marad. Biztosan kell neki idő mire a pici lelke is feldolgozza a történteket. Későbbiekben majd folytatom a történetet...ha már meggyógyult!...(Hisz nem csak a szomorú hírt szeretném megosztani veletek, hanem a vidámat is!) Ha köztünk marad sürgősen olyan gazdira lesz szüksége aki elfeledteti vele korábbi életét. További információ a kutyusról info@menhely.eu e-mail címen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 Márciusában eljött érte szerető gazdi, aki a továbbiakban gondozza és ápolja őt. Már nevet is kapott... REZSŐ

Mióta a gazdi szerető gondoskodása alá vette több mint egy kilót hízott.

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu