Elütött tacsi története....
 


Január 1-én megszólalt alapítványunk telefonja egy kedves hang szólalt meg benne. Segítséget szeretett volna kérni egy elütött tacsi ügyében. Elmondta, hogy a megtaláló az út szélén találta de sajnos balesetet szenvedett a kutyus.

Segítségünket felajánlottuk természetesen.

 
 
 
 

Bővebben
 


A doktornő ellátta a tacsi sebeit és mondta, hogy további ellátásra szorul. A megtaláló hazavitte a sérült állatot majd felvettük vele a kapcsolatot. Jan 2.-án reggel megbeszéltük az állatorvossal, hogy visszük hozzá a kicsit vizsgálja meg és foglaljon állát a sérülések illetve a kutya állapotáról. Röntgen készült melyben látszott , hogy el van törve a lába és a térd keresztszalagok meghúzódtak. A nyílt sebet lekezelte majd részlegesen varrta.A tisztulás miatt nem lehetett teljesen lezárni a sebet, addig fokozott figyelem kell a kutyuskának. Hasa ment ellátta gyógyszerrel, ami fájdalomcsillapító és hasfogó.

3 hét múlva varratszedés, utána tudunk beszélni majd a műtétről. Addig erősödni kell Lüszinek. Lüszit ideiglenes gondozónál helyeztük el, lakásban van. Főtt ennivalót kap amitől reményeink szerint erőre kap.

 
 
 
 

Bővebben
 


Lüszi jól van, sebe gyógyul... már szeretne kimenni végleg a lakásból, kint érezné jól magát. A gondatlan gazda figyelmetlensége miatt került most szegény ebbe az állapotba.

Alapítványunk mindent megtesz a kutyus gyógyulásáért ... ami még hosszú időbe tellik majd. Nem tudjuk a műtétet mennyire viseli majd jól és mennyi idő lesz a felépülés. Kérünk benneteket aki tud segítsen sajnos alapítvány vagyunk kevés pénzből tudunk gazdálkodni. Bármilyen kevés összeggel is de segítsetek! Bármelyik számlaszámra utaltok kérünk benneteket írjátok oda megjegyzése "Lüszi a sérült tacsi"

Számlaszámunk...OTP 11732002-20409803 IBAN: HU60 1173 2002 2040 9803 0000 0000 BIC(SWIFT) KÓD: OTPVHUHB

Számlaszám:11732002-20387875

IBAN: HU87 1173 2002 2038 7875 0000 0000

BIC(SWIFT) KÓD:

OTPVHUHB

Lüszi sorsát, felépülését a weboldalunkon illetve a facebookos oldalunkon követhetitek.

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu