Esztergályos Cecília az árva kutyáknál
 


Egy nagy kosár kutyafelszereléssel érkezett szombaton, a kecskeméti Menhely az Állatokért Alapítvány árva kutyusaihoz, Esztergályos Cecília színművésznő.

Utolsó kecskeméti fellépése előtti délelőttjét, a menhely árva kutyáinak társaságába töltötte a művésznő.

A köztudottan állatszerető Cecíliának 24 éve vannak kutyái, aki örömmel, ugyanakkor szomorúan nézte meg a telephelyet, találkozott a kutyákkal és a mentorokkal.

Jóleső érzéssel töltötte el, hogy látta, milyen gondossággal és szeretettel bánnak az itt lévő árvákkal, egyben felháborította azoknak, az ő szavaival élve, „kétlábú élőlényeknek” a felelőtlensége, akik elhagyják, kidobják kutyáikat.

Látogatásának ideje alatt több kutyát is örökbe fogadtak, akiktől nagy szertettel köszönt el a művésznő is.

A kutyusok simogatása közben, az alapítvány titkárával és a mentorprogram vezetőjével beszélgetett a menhelyen végzett munkáról, a programokról és tervekről.

A nagyközönségnek azt az üzenetet fogalmazta meg, fogadjanak örökbe minél több kutyát, kihangsúlyozva, hogy azt felelősen tegyék, mert annak egy életre szólónak kell lennie.

A Menhely az Állatokért Alapítvány, köszönetét fejezi ki a művésznőnek, hogy látogatásával, szerető simogatásával örömet szerzett az árva kutyusoknak, nem utolsó sorban a menhely munkatársainak.

 
 
 
 

Bővebben
 


 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu